• Polievka: 0,25l Hovädzí vývar, celestínske rezance

    Hlavný chod 1: 250g Perkelt z kuracích stehien, špenátové halušky

    Hlavný chod 2: 230g Pečené batáty s rozmarínom, jogurtovo - cesnakový dip s kozím syrom

    Extra jedlo dňa: 230g Bolonské špagety

  • Polievka: 0,25l Šošovicová so zeleninou

    Hlavný chod 1: 150g Medailónky z bravčovej panenky na šampiňónoch, zemiaková placka, syr Volovec

    Hlavný chod 2: 230g Pečené batáty s rozmarínom, jogurtovo - cesnakový dip s kozím syrom

    Extra jedlo dňa: 100g Krájaný striploin steak, rukolový šalát so sušenými paradajkami

  • Polievka: 0,25l Kulajda, varené vajce

    Hlavný chod 1: 150g Maďarský guľáš, domáca kysnutá knedľa

    Hlavný chod 2: 230g Pečené batáty s rozmarínom, jogurtovo - cesnakový dip s kozím syrom

    Extra jedlo dňa: 230g Linguine alla carbonara, syr Pecorino

  • Polievka: 0,25l Zeleninová s mrvenicou a hubami

    Hlavný chod 1: 150g Roláda z kuracích pŕs plnená modrým syrom, špenátom a sušenými paradajkami, zemiaková kaša s chrenom

    Hlavný chod 2: 230g Pečené batáty s rozmarínom, jogurtovo - cesnakový dip s kozím syrom

    Extra jedlo dňa: 150g Jemne pikantné morčacie soté, basmati ryža

  • Polievka: 0,25l Jemne pikantná rybacia polievka s haluškami a kyslou smotanou

    Hlavný chod 1: 150g Vyprážaná tilapia, tlačené zemiaky s hráškom, domáca tatárska omáčka

    Hlavný chod 2: 230g Pečené batáty s rozmarínom, jogurtovo - cesnakový dip s kozím syrom

    Extra jedlo dňa: 300g Hovädzí burger v domácej žemli, hranolky

 

Každý pracovný deň pre vás pripravujeme obedové menu CHEF´S SPECIAL, ktoré sa skladá z 2 chodov v cene 7,90€. Varíme ho vždy z čerstvých sezónnych surovín, ktoré vyberá a do menu zakomponuje náš šéfkuchár Juraj Hruška.

Menu podávame od 11:30 – do vypredania alebo do 15:00.

Ponuka na každý deň je aktualizovaná aj na restauracie.sme.sk